Restaurant Liverdonk sluit per 7 oktober

goeikamer

In november van 2013 was het zo ver; na een voorbereidingsperiode van ruim een jaar, openden de deuren van ons prachtige restaurant. Vol vertrouwen gingen we dit spannende avontuur aan. Wat er toen gebeurde, ging tegen onze stoutste dromen in. We zaten nog midden in een recessie en hadden verwachting dat we een flinke aanloopperiode nodig hadden voordat we echt zouden “draaien”. Het tegendeel bleek echter waar te zijn; ons concept bleek vanaf dag 1 aan te slaan en het duurde niet lang voordat we wekelijks honderden leuke gasten mochten ontvangen.

In de periode die volgde hebben we ontzettend genoten van het succes van Liverdonk en hebben veel mooie dingen mogen leren en meemaken. We hadden (en hebben) een geweldig fijn team om ons heen gekregen van enthousiaste en kundige medewerkers die iedere dag weer voor de volle 100% voor gingen om de gasten van Liverdonk met een tevreden glimlach de deur uit te laten gaan.
Het runnen van een restaurant hebben we ervaren als heel mooi maar ook zeker intens. Om de kwaliteit constant hoog te houden, vernieuwend en prikkelend te blijven is veel passie en drive nodig. Het runnen van een horecazaak voelt voor ons ook als meer dan enkel een beroep; het is een manier van leven waar heel bewust voor gekozen wordt. Een keuze die wordt gedragen door intrinsieke motivatie en liefde voor het vak.

Sinds enige tijd, merken we als eigenaren op dat onze passie en drive zich in een andere richting in aan het bewegen zijn. Hierdoor is het idee ontstaan om de zaak op termijn over te gaan dragen aan een nieuwe ondernemer, die op zijn of haar eigen manier het mooie concept van Liverdonk zou kunnen voortzetten. Uiteraard is dit een proces waar tijd in gaat zitten, een proces waarin we tot voor kort zelf nog aan het beginpunt stonden.
Recente ontwikkelingen in ons personeelsbestand hebben zaken echter in een flinke stroomversnelling doen komen. Vanwege de krappe arbeidsmarkt die de horeca momenteel kent en met onze eigen intenties in het achterhoofd, zijn wij tot het besluit gekomen om de horeca-activiteiten van Liverdonk per 7 oktober 2019 te zullen staken.
Uiteraard zien we graag dat het prachtige pand van Liverdonk binnen een niet al te lange termijn weer beschikbaar zal zijn voor een breed publiek. In de komende tijd zullen we er dan ook alles aan doen om onze zoektocht naar een nieuwe eigenaar of huurder voort te zetten. Hoe lang dit precies gaat duren, is op dit moment nog onbekend.
Tot 7 oktober 2019 is ons a la carte restaurant normaal geopend en zijn wij U nog graag van dienst om U de kwaliteit te leveren die U van ons gewend bent. Ook feesten en partijen, zullen zoals afgesproken door ons worden verzorgt.
Bij deze willen we al onze gasten, onze huidige en voormalige medewerkers en leveranciers van harte bedanken voor het succes van Liverdonk dat er de afgelopen jaren samen is gerealiseerd.

Met gastvrije groet,
Fam. van Tilborg